Înscrie-te în prima platformă de advocacy a persoanelor cu dizabilități psihosociale din România!

15 iunie 2015


ActiveWatch împreună cu Asociația din România de Psihologie Comunitară au creat prima platformă de advocacy a persoanelor cu dizabilități psihosociale din România. Aceasta reprezintă spațiul de întâlnire al persoanelor cu dizabilități psihosociale, psihologi, psihiatri, reprezentanți ai instituțiilor statului și alți cetățeni. Aici se planifică inițiative cetățenești pentru îmbunătățirea cadrului legislativ, instituțional și pentru îmbunătățirea condiției individuale a persoanelor cu dizabilități psihosociale din România. Totodată, aici puteți afla mai multe despre drepturile acestor persoane.

 

 

În mai puțin de șase luni de la lansarea platformei, am reușit să alcătuim un grup de lucru care a lucrat intens la atingerea obiectivului nostru. Împreună am propus o serie de inițiative civice, am dat o mână de ajutor comunității de oameni evacuați de pe strada Vulturilor, am discutat cu jurnaliști, am intrat în atenția presei prin evenimentul „Biblioteca vie”, am oferit informații referitoare la diverse tipuri de dizabilități psihosociale și la modul în care ne putem îngriji sănătatea mintală.

 

Dacă vrei să ajuți la îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități psihosociale, înscrie-te în platforma de advocacy! Înscrierea nu necesită mai mult de un minut și câteva clickuri. Completează formularul de înscriere introducând numele, parola dorită, adresa de e-mail și alte câteva informații. Toate informațiile vor rămâne confidențiale. Folosește contul creat pentru a te loga pe secțiunea de forum, unde vei intra în contact cu ceilalți utilizatori.

 

Grăbește-te! Primele 150 de persoane care își fac cont în platforma de advocacy vor primi cadou o traistă “Decid pentru mine!”.REGULAMENTUL CAMPANIEI