Devino membru!

12 noiembrie 2014

Procesul de advocacy este unul vast și organizat. Devin-o un membru activ al platformei de advocacy și intră în contact cu alți oameni care doresc schimbări reale în situația persoanelor cu dizabilități psihosociale. Împreună putem să construim și să susținem inițiative cetățenești care apără drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale.

Propune o inițiativă civică

14 noiembrie 2014

Procesul de advocacy este unul vast și organizat. Devin-o un membru activ al platformei de advocacy și intră în contact cu alți oameni care doresc schimbări reale în situația persoanelor cu dizabilități psihosociale. Împreună putem să construim și să susținem inițiative cetățenești care apără drepturile persoanelor cu dizabilități psihosociale. Membrii platformei de advocacy pot propune inițiative civice, prin propunerea unui SUBIECT NOU în cadrul forumului.

Tricoul tău

12 noiembrie 2014

Ajută-ne să răspândim mesajul campaniei „Decid pentru mine!”. Descarcă modelul de tricou și arată-le tuturor că nimeni nu poate lua decizii în numele tău.  

Afișul tău

09 septembrie 2014

  Răspândește mesajul campaniei „Decid pentru mine!”. Descarcă și tipărește modelul de afiș și spune-le tuturor că fiecare om are dreptul să ia singur deciziile care îi influențează viața.