CUM PUTEM ÎMBUNĂTĂȚI VIAȚA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI PSIHOSOCIALE?
SUBIECTE www.decidpentrumine.ro Forum / SUBIECTE /  

bataie de joc din pricina unor medici

Autor dobrescu
Membru 

#1 | Postat: 16 Iul 2015 18:38 
buna ziua
ma numesc dobrescu adrian am o problema de sanatate
in 2004 am fost diagnosticat cu oligrofenie gradul II NEREVIZUIBIL in piatra neamt, am depus dosaru de pensionare tot la piatra neamt , in in 2008 mam mutat la bucuresti in sectorul 4 unde am cerut mutarea dosarului la DGASPC sector 4, toate bune si frumoase pana cand: in anul 2015 in ianuarie am fost infectat cu HIV in spitalul sf ioan din capitala, in luna aprilie am fost diagnosticat cu HIV la spitalul victor babes la care mi sa eliberat un certificat medical pentru comisia de handicap.
mam prezentat la comisie de handicap sector 4 cu aceasta trimitere si cu bilet esire din spital victor babes , cu decizia de pensionare eliberata de DGASPC sector 4 + certificatul de handicap NEREVIZUIBIL eliberat de comisia medicala piatra neamt , copie C.I., cupon pensie.
am fost programat pentru comisie mi sa solicitat sa aduc o adeverinta de la circa financiara.
pe data de 18.06.2015 mam prezentat la comisie, care era formata dintro singura persoana care ma intrebat timp de aproximativ 5 minute cateva intrebari: daca manac singur, daca ma spal singur, daca ma imbrac singur, daca merg pe strada singur.
mia spusca pe data de 2 iulie 2015 voi vi sunat daca mai este nevoie de alte acte, dar nu am fost sunat. iar daca nu sa vin pe data de 9.07.2015 sa ridic certificatul.
pe data de 9.07.2015 mam prezentat pentru eliberarea certificatului costatand ca mia fost anulat certificatul NEREVIZUIBIL eliberandumi un alt certificat cu grad MEDIU.
pe certificatul eliberat sunt trecuti membri comisiei dar eu inafara de ce am fost intrebat in cele 5 minute din 18.06.2015 de o singura persoana nu ma vazut nimeni ( nici umedic, nici un asistent, nici un psiholog, nici un reprezentant ONG nimeni).
in aceasta situatie nu inteleg pe ce motiv mi sa anulat acel certificat ce era definitiv intrun moment in care aveam nevoie de sprijin lasanduma pur si simplu pe drumuri . doresc sa stiu ce as putea sa fac in continuare?

SUBIECTE www.decidpentrumine.ro Forum / SUBIECTE / bataie de joc din pricina unor medici Sus
Raspunsul tau Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Numai utilizatorii inregistrati pot adauga mesaje. Introduceti corect numele de utilizator si parola inainte de a adauga un mesaj, sau inregistrati-va aici.