Asociația din România de Psihiatrie Comunitară

16 septembrie 2014


Asociația din România de Psihiatrie Comunitară (ARPC) este o organizație profesională neguvernamentală formată din mai mulți medici psihiatri și psihologi care lucrează împreună pentru a dezvolta programe psihosociale și pentru a oferi alternative la metodele tradiționale de îngrijire psihiatrică. Principiul activității ARPC este punerea în prim plan a beneficiarilor, persoane cu dizabilități psihosociale, oferindu-le acestora ocazia să se exprime, să se implice și să ia decizii în procesele de dezvoltare de programe psihosociale și de psihosociale.

bonus unibet la primul depozit bonus unibet oferit de oddstake.com unibet bonus la pariuri sportive

 

 

Misiunea ARPC este creșterea calității vieții persoanelor cu probleme severe de sănătate mintală și a familiilor acestora prin furnizarea de servicii de reabilitare psiho-socială și de programe complexe de psihoterapie individuală și de grup. De asemenea, ARPC a fost si este un partener constant de discuţii cu autorităţile publice pentru dezvoltarea suportului legislativ şi de implementare a politicilor comunitare de sănătate mintală.

 

Împreună cu ActiveWatch, ARPC a implementat în trecut mai multe proiecte și campanii, acestea având ca obiectiv integrarea în piața muncii și combaterea stigmatizării persoanelor cu dizabilități psiho-sociale.